Musikterapeut med mange års praksis erfaring.

Jeg har igennem mange år arbejdet som musikterapeut indenfor psykiatrien, demensområdet og det palliative område.

Fælles for de tre områder har mit fokus været at støtte og hjælpe folk og i mange tilfælde også deres pårørende, igennem en svær livsperiode. En krise i deres liv, der ofte har været præget af angst, fysisk og indre uro, mange bekymringer og fortvivelse.

Mit udgangspunkt er altid at møde dig der, hvor du har allermest brug for det, at du finder et sted med ro, hvor du kan skabe mening og sammenhæng for dig selv.

Som musikterapeut har jeg fokus på, hvordan du er tilstede i dig selv og i vores relation. Jeg hjælper og støtter dig med at finde ro, fodfæste og med at være nærværende tilstede.

Det grundlag giver dig et rigtig godt udgangspunkt til at blive bedre i stand til at være i den svære situation, du er i. Det giver dig også de bedste forudsætninger for at bevæge dig videre, og komme styrket og stærkere igennem din krise.

Som musikterapeut benytter jeg mig ofte af musikkens evne til at mindske angst og uro. Det gør jeg bl.a. ved at vi sammen lytter til musik, imens jeg guider dig i en afspændingsøvelse.

Derudover har jeg fokus på, hvordan dine udfordringer kan påvirke din stemme og hvordan du undgår at få udfordringer med den.

Du kan kontakte mig på kontakt@gittedaasbjerg.dk eller på telefon 22306462 for at høre, om jeg kan hjælpe dig videre.


Har du brug for en musikterapeut til en specifik musikterapeutisk opgave som privatperson eller institution, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig.

Jeg tilbyder både individuelle og gruppeterapi. Derudover tilbyder jeg vejledningsopgaver for personale med fokus på det relationelle arbejde.

Du kan læse mere om min baggrund på denne side


0 Shares
Scroll to Top