Jeg tror, der lever et barn dybt inde, en kraft, som aldrig kan drives ud – (Halfdan Rasmussen)

Det møde og den kontakt jeg får med den person, jeg deler de musiske oplevelser med i musikterapi, er noget helt særligt og rørende.

Musikken skaber en forbindelse, hvor vi kan mødes uden ord, men i en ligeværdig kontakt, hvor personens unikke væren og tilstedeværelse er centrum og udgangspunktet for den musik og det udtryk, vi sammen skaber i vores møde.

Jeg er uddannet musikterapeut cand.mag. og har mere end 15 års praksiserfaring med musikterapi.

Jeg har igennem årene arbejdet som musikterapeut indenfor psykiatrien, demensområdet og det palliative område. Derudover har jeg lavet musikterapi med børn, unge og voksne med medfødt eller erhvervet hjerneskade eller funktionsnedsættelse. Mine erfaringer har jeg dels fra ansættelser og fra min egen praksis.

Mit udgangspunkt er altid at møde dig der, hvor du har allermest brug for det. At du finder et sted med ro, hvor du kan skabe mening og sammenhæng for dig selv.

Som musikterapeut har jeg fokus på, hvordan du er tilstede i dig selv og i vores relation. 

Jeg hjælper og støtter dig med at finde ro, fodfæste og med at være nærværende tilstede.

Det grundlag giver dig et rigtig godt udgangspunkt til at blive bedre i stand til at være i den svære situation, du er i. 

Det giver dig også de bedste forudsætninger for at bevæge dig videre, og komme styrket og stærkere igennem din krise.

Som musikterapeut benytter jeg mig ofte af musikkens evne til at mindske angst og uro. Det gør jeg bl.a. ved at: vi sammen lytter til udvalgt musik, imens jeg guider dig til mere ro.

Derudover arbejder jeg med, hvordan vi med fokus på vejrtrækning og stemme hjælper nervesystemet til at finde mere ro og mindske angstsymptomer.

Du kan læse mere om min tilgang og baggrund på denne side

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Ring til 
22 30 64 62