Gitte Daasbjerg

Psykoterapeut MPF, Musikterapeut cand.mag.

Samtaleterapi i Langå.

Jeg hjælper dig, der igennem længere eller kortere tid har mødt svære udfordringer, der gør at hverdagen ikke længere fungerer optimalt.

Er din hverdag præget af udfordringer som angst, lavt selvværd, manglende energi og glæde?

Eller oplever du problemer med nervøsitet, med at stå ved den, du er, eller problemer i relationen til andre?

Jeg ved efter mange års erfaringer som psykoterapeut, hvor svært, det kan være at slås med, og hvor uoverskueligt det kan være at skulle klare små såvel som store opgaver i dagligdagen.

Jeg ved også at med et skridt ad gangen og med den rette støtte, kan du komme styrket igennem dine udfordringer.

Ønsker du en afklarende og uforpligtende samtale, så er du altid velkommen til at tage kontakt.


Gitte er en fantastisk dygtig og empatisk terapeut, som har hjulpet mig godt på den anden side af en dyb eksistentiel krise præget af angst og mindreværd.
Selvom det har været en hård rejse, har Gitte formået at holde mig i hånden hele vejen, så jeg har haft et anker hele vejen, selv når det så allermest sort ud.
Jeg anbefaler derfor Gitte til andre med små såvel som store livsproblemer, men overbevisning om at de også vil blive hjulpet videre af den samme kærlige menneskelige indsigt og livsvisdom, som jeg har mødt.

Mand i 40’erne.

Hvordan kan en psykoterapeut hjælpe dig?

Som psykoterapeut har jeg fokus på de udfordringer, du står med i din hverdag, og jeg hjælper dig med at finde redskaber, der kan hjælpe dig med at få hverdagen til at fungere bedre allerede imens du er i et forløb hos mig.

Jeg hjælper dig ikke kun med at få bearbejdet årsagerne til de udfordringer, du står med, om du ved hvad årsagerne er eller ej. Jeg hjælper dig også med at komme styrket igennem dit forløb, så du er meget bedre rustet til at møde udfordringer.

Jeg lægger stor vægt på tillid, tryghed og nærvær i min relation til dig.


Hvad kan årsagerne være til at søge hjælp hos en psykoterapeut?

Årsagen til at søge hjælp hos en psykoterapeut, er ofte udfordringer som angst, lavt selvværd eller relationsproblemer, der forhindrer hverdagen i at fungere optimalt.

Årsagerne til disse udfordringer kan skyldes en enkelt stående hændelse eller kan være bygget op over en længere årrække.

Måske skyldes dine udfordringer større eller mindre problemer i din opvækst. som f.eks. fraværende forældre, mobning, gentagende ubehagelige oplever, forældres skilsmisse, chok, traume eller ustabile relationer til betydningsfulde voksne.

Måske skyldes de pludselig livsomvæltende situationer, eller længere tids pres eller ubalance i dit liv.


Psykoterapeut i Langå

Med udgangspunkt i de udfordringer, du står med lige nu, hjælper dig med at oparbejde dine styrker og ressourcer. Jeg hjælper dig med at få bearbejde de oplevelser, du har været igennem og med at adskille fortid fra nutid. Jeg hjælper dig endvidere med at blive bedre forankret og være mere nærværende i det liv, du lever i dag.

Min primære praksis som psykoterapeut finder du i Langå. Du har også mulighed for en samtale online, hvis du bor længere væk eller hvis det passer dig bedre end at komme i min praksis.

Kig dig omkring på min hjemmeside og blog. Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Psykoterapeut i Aarhus
Psykoterapi
Psykoterapeut med fokus på angst og traume
Blog

Psykoterapi til gravide og spædbørnsmødre

Jeg tilbyder psykoterapi og online forløb til gravide og spædbørnsmødre, der har det svært. Hvis du er interesseret i at høre mere om det, kan du læse mere på denne side –>